neljapäev, 23. aprill 2009

Imelikud jutud ...

Kuulsin eestikate paiku imelikku juttu. Kuna see tundus mulle nii absurdne, siis ma arvasin, et keegi on millestki valesti aru saanud ja lihtsalt see üks inimene rääkis seda.. Ei pööranud sellele erilist tähelepanu.

Nüüd kuulsin sama versiooni uuesti. Juba hoopis teise inimese käest. Täitsa naljakas. Eesti on väike. Jutud liiguvad kiiresti.

Jutt oli sellest, et Eesti noorte sisemeistrivõistlustel lasid juuniorid kolmiklehte. See täitsa õige. Imelik oli aga asja juures see, et väideti nagu oleks Raul Kivilo nõudnud ja käskinud juunioritele väikesed lehed panna. Mulle tundus see väga absurdsena, kuna Järvakandi Vibuklubist Ilves ei olnud MITTE ÜHTEGI laskurit juuniorite klassis. Küsimusele miks Raul pidi sellist asja nõudma.. tuli peale pikka punnimist sellelt jutustajalt vastuseks: "... et Liis Varikule käkki keerata." Lihtsalt suurepärane!

Selline jutt on lihtsalt üliabsurdne selle tõttu, et:
Esiteks - juhendi andis välja Eesti Vibuliidu juhatus (sel ajal siis M.Muhel, U.Tui, Z.Strepaitis, S.Talmar).
Teiseks - juhendis on märgitud võistluse korraldajateks Z.Strepaitis ja A.Varik.
Kolmandaks - Järvakandi Vibuklubi Ilvesel ei olnud mitte ühtegi laskurit juuniorite klassis. (Mis alusel ta seda siis üldse nõudis?)

Ja KUI Raul Kivilo seda tõesti nõudis, siis peaks sellest olema vähemalt mõni ametlik ettepanek kirjalikus vormis või muud taolist säilitatud olema. Aga seda ju pole. Küsisin selle jutu kohta Raulilt endalt. Raul ütles, et jah.. ta tõesti põgusalt RÄÄKIS sel teemal nii Z.Strepaitise kui S.Talmariga.. kuid see oli pigem vastupidi: nemad küsisid: kas sobib, kui juuniorid lasevad kolmiklehte? Raul vastas, et temagi poolest. Kas see saab olla tõesti aluseks sellisele jutule, et Raul Kivilo nõudis kolmiklehte? On Raul Kivilo tõesti nii mõjuvõimas inimene, et tema tahtmist täidab nii EVL juhatus, kui võistluste korraldustiim, olgugi et nad ise Rauli soovidega ei nõustu. VAEVALT KÜLL!!!

Ma ei tea, kes sellise jutu algatas .. aga tegelt täitsa naljakas. Ja see on kõigest üks süütu jutuke .. usun et samalaadseid, kuid isegi räigemate süüdistustega liigub veel kümneid ja kümneid. Inimesed.. enne kui te midagi sellist ise edasi räägite.. mõelge ikka veidi, mida te räägite. Te jätate endast ise rumala mulje kui nii absurdseid jutte edasi räägite. Ja järelikult oli ka see inimene, kellelt te seda kuulsite, suhteliselt rumalavõitu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar